Monday 26 November 2012

krč darysim like this

truputį 'parinaus', kad reiks eit vienai į lcc su savo grupele projektėlį, "mindmapą" padaryti. ok, iš virš 10, susirinkom penkiese, bet taip super buvo! kalbėjom trim kalbom, bet prisiprikolinom tai kaip reikiant ! 
pirmas vaizdas įėjus į bendrabutį ir pamačius susivėlusią studentę, pasidėjus kojas ant palangės ir bandančią suderint feisbuką kartu su namų darbų darymu sukėlė daug minčių. pirma, tai turint galvoje žodį bendrabutį kyla mintys apie nesenai matytas nuotraukas vgtu bendrabučio, kurios skiriasi nuo lcc 360 laipsniu kampu. antra, o dieve kaip laukiu studentavimo laiku. chill panikes atėjo prie musu padėti, pabendrauti, šiaip paprikolint. trečia, ups, visad pykdavau ant Klaipėdos rusų, kurie nemoką lietuvių kalbos, nors gyvena Lietuvoje nuo gimimo, bet vistiek šneka su lietuviais rusiškai. buvau nusistačius, kad ir jis vienas iš tokių, o šiandien, po penkių ketvirtadienio vakarų, pagaliau normaliai prabilęs, pasirodo, gyvena lietuvoje tik keturis mėnesius ir gyveno prieš tai Rusijoje. sorriukas.
būtent šiandien labai kliuvo profesijos klausimas. per biologiją mokytoja užsiminė kur naudojamos technologijos, apie kurias šią pamoką mokėmės ir paminėjo biochemija bei genetiką. važiuojant į Klaipėdą draugas paklausė ką norėčiau studijuot, ir man labai patiko aiškinti, maždaug kas yra genetika, ir ką maždaug aš ten veikčiau. ir trečia, įlipus į autobusą benamiui (dar vienas nusistatymas, bet spėju iš kvapo, sklindančio iš autobuso galo) ir jam pradėjus garsiai šnekėti įvairius dalykus, pradėjus skaičiuoti ir žodžius karbonadas bei policija naudoti tame pačiame sakinyje, visą kelią namo galvojau, ar būtų genetiškas būdas užkirsti kelią įgimtoms psichinėms ligoms ar mikčiojimui. 
soriukas labai už tragiškai daug klaidų, šiandien lietuvių kalba nelabai glosto širdį, nors iš vis kažin ar kas čia skaito tos mano sapaliojimus. 
čius:* 
peace out!

No comments:

Post a Comment