Tuesday 14 August 2012

satta!

kol dar gyva prisiminimais.

satta outside 2012. vien todėl, kad buvau ir praeitais metais, prisimenant iškart pradedu lygint. žinoma, ši buvo geresnė. praeiti metai buvo kažkas nepaprasto vien dėl to, kad pirmas festivalis gyvenime. viskas nauja ir nepažystama. visko daug ir neįtikėtinai gerai. 
šiais metais patys atlikėjai sattoje nepaliko tokio galinga įspūdžio, kaip praeitais metais. tada galingai ištaškė The Gaslamp killer, Machinedrum ir Mike Slott. Šiais metais užsienietiškai sužavėjo tik MRK1 ir Dorian Concept.

dar kartą įsimylėjau beatmeikerius. aš negaliu. man kiekviena ta šypsenėlė po gero dropo pas juos atsirandanti yra kažkas nuostabaus. 

ritmo kovos buvo kažkas nepaprasto. kai nenusakomas skaičius žmonių klykia ir ploja už tai, kad sugebėjai per minutę ištaškyt yra nuostabu! visi pasirodė nuostabiai, didžiuojuos, kad Lietuvoje ( ir ne tik) yra tiek gabių ir modernių žmonių. 

ir šiaip. myliu festivalius. tik tiek. dėkui. enjoy the photos. 

---
while i'm still living in memories.

satta outside 2012. of course, this one was better than the last year's. last year was amazing just because it was my first festival ever. everything was new and amazing. 
i guess for this year, artists wise, i had pretty big expectations. last year The Gaslamp killer, Machinedrum and Mike Slott smashed everything. this year that managed to do just MRK1 and Dorian Concept.

and yet again i fell in love with beatmakers. every smile after an amazing drop or huge bass level on their faces gives me a feeling i don't know what to call.

Renegades of Bump was something unreal too. that moment when insanely big crowd of people are screaming for the artist just because they loved their work is amazing. everyone were great and now I'm proud that Lithuania ( and not only LT ) has so many talented and modern people! 

and i guess that's it. still loving festivals. thanks. enjoy the photos. :) 

---




 Let's HA!R 
















2 comments:

  1. Gražios nuotraukos ! pradėjau sekti tavo blogą,susidomėsi gal ir mūsų blogu:)
    http://partyinlouboutins.blogspot.ie/

    ReplyDelete