Tuesday 21 August 2012

Estonia!

Kaip jau minėjau, savaitgalį praleidau su šeimyna Estijoje. Kelionės tikslas buvo pažintinis. Aplankyti Saremų salas ir Taliną. Dvi naktis miegojome viešbutyje. Kelionės pradžioje galvojau, kad po kiekvienos dienos pasižymėsiu ką turiu paminėti bloge... iPode yra vienas įrašas. Vieninteliai žodžiai : 1 diena. :D
Pati kelionė buvo gana varginanti, nes visgi važiavome autobusu. Pirmas dvi dienas keliavom po Saremų salas. Aplankėm Saaremaa, Hiiumaa ir Muhu salas. Įspūdingos vietos, daug įdomios istorijos, laukinė gamta, nuostabūs vaizdai. Antrosios dienos vakare jau buvom Taline. Neįsivaizduojat, koks jausmas buvo. Gamta man visada buvo artima, bet supratau, kad esu visiška miestietė, kai skaityti pro autobuso langą parduotuvių pavadinimus buvo geriau nei vaikščioti akmenų labirintais.


Talliinn's tv tower lobby. 


This chair reminded me of Ashley Tisdale photoshoot, so I needed to take a picture!














 There was a concert a night before. Unfortunately I wasn't able to find any video or information about it.







This bell was built to honor the kids that lost their lives in an awful tragedy 1994 august 28.


A really old train station that even had a train that looked like from Back to the future movie!


And for a second I felt like Katniss from Hunger games :D


This reminded me of Harry Potter!!!


Hotel freak. This one after the first one we had was 100% better. Like, how can hotel's don't have wifi? Well, the last one didn't.



Took a walk with my dad while my mom was sleeping in hotel. Yeah, the view was amazing, but the smell...


le familia

4 comments:

  1. Seniau būčiau pagalvojus: fuu, Estija. Bet vėliau supranti, jog visos šalys turi kažkokį žavesį. Baltu pavydu pavydžiu tokios kelionės, labai gražu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aš irgi taip galvojaau, kad ką toje Estijoje pamatysiu, noriu į kokią Angliją ar Ameriką. O pasirodo visai šalia yra daug nuostabių vietų, apie kurias net nepasvajočiau :)

      Delete
  2. Oo, smagu pamatyti vietas, kuriose neseniai pati buvau, tik tavo kelionė daug geresnė, nes ne vien Taliną matei ;) gražios fotografijos :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dėkui labai! Tikrai turiningą kelionę apturėjau :D

      Delete