Tuesday 10 July 2012

Makin' magic

Sorry for the lithuanian post.
Kiek pastebėjau, vis daugiau žmonių pradeda followinti mane per blogspot, tai just so you know, aš to dalyko nebenaudoju. Ta prasme, visus žmonės followinu atgal per bloglovin, nes saitas tikrai daug paprastesnis ir patogesnis, negu skaityti postus per blogger :)
Taip pat, atsiprašau, kad taip ilgai nerašiau, bet buvau Dainų Šventėje Vilniuje. Repeticijos nuo ryto iki vakaro, o nuo vakaro iki ryto bemiegės naktys su draugais! Bent jau daug nuotraukų parvežiau iš sostinės! :>



Važiuojant traukiniu Klaipėda - Vilnius. Dar nežinodama kas manęs laukia...


Po 5 valandų kelionės traukiniu tesinorėjo tik atsigaivint šaltais gėrimais, įsiamžint gražiose Vilniaus aikštė ir pasidžiaugti ta akimirka. 


Panelės mane supažindino su nuostabiu raunamos žolės jausmu. 



Generalinė repeticija. Kai šiurpuliukai per kūną ėjo non-stop.


Belaukiant autobuso panikėms visada reikia pasifotkint. Šį kart yay for tupikams! :D



Koncerto diena. Visos su aprangom. Pasiruošusiuos tam, dėl ko dirbom 2 metus.



Video, kurį aš filmavau. Per patį koncertą. Žinau, kad nederėtų taip daryti, bet šios dainos melodija labiausiai kelia šiupuliukus. Ir šiaip, norėjosi parodyti vaizdą ir iš dalyvių perspektyvos. 



Grįžus vėlai vakare, su mintim, kad miegoti paskutinę naktį tiesiog negalima, nusprendėm pasivaikščioti naktinėmis Vilniaus gatvelėmis. Pora nutikimų turėjom, bet naktis buvo verta miego trūkumo. 


1 comment: