Tuesday 19 February 2013

white noise

kas čia mane veikia aš nė neįsivaizduoju, bet taip norisi tyrumo. pusę keturių ryto, o tu trokšti tik toliau vaikščioti tamsiais takeliais ir kalbėti apie ateitį. jokios minties apie ėjimą namo, nes svarbiausia dilema - kuriuo takeliu eit, kad policija negalėtų pravažiuoti. ir pravaikščiojau valandą. ir buvo gera. arba dabar, galvoju kaip lysiu po šaltu dušu, ir vėliau galėsiu šokti į lovą su šlapiais plaukais ir pradėti skaityti knygą, apie kurią nieko nežinau. tiesiog papirko viršeliu.
per šias trumpas atostogas pažinau keletą žmonių, kuriuos atrodė ir taip gerai pažinojau. o pasirodo, mes visi tokie patys - messed up. gal čia perdaug įtakos padarė gg, bet matyti real-life-chuck (ne iš išvaizdos, o pirmo/antro sezono charakterio ir problemų) užspaudė širdį. norėjau padėti, bet regis jis užstrigęs pirmam sezone ir mano pagalbos jam nereikia. 
nors nuskambės labai paviršutiniškai ir savanaudiškai iš dalies, bet pastaruoju metu vis išgirstu daugiau komplimentų ( and i don't mean facebook comments. those just drive me crazy sometimes), o pati "gražiai" (žodis žiauriai netinkamas, bet kito nėra) nesijaučiu. kartą Aistė sakė, norit pasijausti gražiai reikia įsimylėti. 
bet jei ir tai ... nežinau kaip geriau sakyti nepadeda ar nepadės. tikriausiai greit ir nesužinosiu. 
žinau kas mane veikia. karšti delnai. 

2 comments:

  1. Replies
    1. actually I don't. since I don't know what you are even talking about :D

      Delete